Opgradér dine færdigheder med METRO THERM's varmepumpekurser

Er du installatør og ønsker du at opgradere dine færdigheder indenfor varmepumper til ekspertniveau? Så er vores gratis varmepumpekurser det perfekte valg for dig!

Varmepumper spiller en vigtig rolle i at skabe en mere bæredygtig fremtid, og derfor er det vigtigt at have styr på teknologi og vedligeholdelse. Hos METRO THERM ved vi, at varmepumpeteknologien hele tiden udvikler sig, og derfor tilbyder vi specialiserede varmepumpekurser, der styrker dine kompetencer, så du kan blive endnu bedre til dit arbejde som autoriseret installatør.

Fra basisniveau til ekspert

Vi har opdelt vores kurser i tre niveauer, nemlig i et teknisk basiskursus, et rutineret kursus og et ekspertkursus, der ved endt fuldførelse gør dig til ekspert i METRO THERMs varmepumper.

Vores eksklusive 2-dages servicepartner-kursus tilbydes kun vores servicepartnere og bliver afholdt hos NIBE i Sverige.

Fordele ved varmepumpekurserne

Dette får du med vores varmepumpekurser:

1. Opgradér dine kompetencer og bliv den foretrukne installatør af METRO THERMs varmepumper

Du vil lære om vores varmepumper og blive ekspert inden for fremtidens opvarmningsform. Fra luft-vand til jordvarmepumper vil du få en grundig teknisk gennemgang af vores varmepumpesortiment.

2. Udvid dine kompetencer inden for varmepumpemontering og -vedligeholdelse

Vores kurser giver dig ikke kun en teoretisk indføring i varmepumper, men også en praktisk træning i montering og vedligeholdelse samt opsætning og styringer. Fra grundlæggende til avancerede teknikker vil du blive rustet til at håndtere enhver installationsudfordring.

3. Få adgang til vores dygtige specialister

Ved at deltage i vores kurser får du undervisning fra vores dygtige eksperter og adgang til METRO THERM´s ressourcer.

4. Netværk og udveksle erfaringer med andre METRO THERM-servicepartnere

Erfaringsudveksling er også vigtigt inden for varmepumpebranchen. Derfor giver vores kurser dig mulighed for at møde andre installatører af METRO THERM-varmepumper og lære af deres erfaringer. Fra tips og tricks til praksisbaserede løsninger.

Læs mere og tilmeld dig gratis

Er du interesseret i mere information om, hvad vores varmepumpekurser kan gøre for dig?

Så besøg vores kursussider og find det kursus, der passer til jeres behov.

Læs mere om varmepumper her