Vejledning til myUplink

Her får du mulighed for at blive fortrolig med myUplink og de funktioner, der er tilgængelige.

To vigtige funktioner, du får, når du skifter til myUplink, er:

1. Muligheden for at downloade og installere ny software direkte i din varmepumpe uden brug af elksempelvis USB-nøgle.
  2. Realtidsvisning af alle driftsdata og indstillinger. Der er ingen forsinkelse på opdateringer.

Startsiden

Når du logger ind i appen, er det første, du ser, startskærmen. Her har du mulighed for at tilpasse den efter dine ønsker og vælge, hvad du gerne vil havde vist på hvert panel.

myUplink-brugerfladen
myUplink-brugerfladen

Tilpas startsiden

Opret din personlig startside ved at klikke på ”+ tilføj panel”. Hvis du markerer et panel, kan du også flytte rundt på det og få startsiden præcis, som du ønsker den.

Vælg hvad du vil se

Når du flytter panelet sidelæns, kan du angive, hvilke oplysninger du ønsker at se eller helt slette panelet.

myUplink-brugerfladen
myUplink-brugerfladen

Vælg mere information

Når du klikker på et panel, foldes indholdet ud og giver dig mere information samt et hurtigt historisk overblik.

myUplink-brugerfladen

Din profil

I burger menu nederst i appen finder du mere information om dit anlæg og din brugerprofil.

• Under Notifikationer/Beskeder kan du se dine seneste eller igangværende alarmer.
  • Under Historik ser du registrerede driftsdata fra din enhed. Hvis du ønsker at se mere end én værdi ad gangen og data længere tilbage end en måned, kræver det abonnementet ”myUplink Premium -Historik”. Her kan du også følge energiforbruget over tid.
  • Under Main menu får du adgang til standard menuen for dit anlæg
  • Under Profil finder du information om dit anlæg og har mulighed for at tilføje flere brugere.
  • Under Indstillinger kan du ændre adgangskoden/e-mail, bestemme hvilke notifikationer du ønsker at modtage, osv.
  • Under Hjælp finder du typisk stillede spørgsmål og svar. Her finder du også kontaktinformation til vores kundesupport, hvis du har spørgsmål
myUplink-brugerfladen
myUplink-brugerfladen

Main menu

I hovedmenuen finder du menuen for dit anlæg. For nemt at kunne foretage ændringer, kræver det abonnementet ”myUplink Premium - Ændre indstillinger”.

Jordvarmepumper er fortsat under udarbejdelse til myUplink, og man kan derfor opleve, at disse endnu ikke er forberedt til opgraderingen.

Læs mere om myUplink her