Har du i dag en varmepumpe fra METRO THERM med MyUpway styring, har du nu mulighed for at opgradere til den nye og langt mere intelligente styringsplatform – myUplink – og det sker helt gratis.

Dette er nogle af de nye fordele, som du får med myUplink:

Automatisk software-opdatering:

Du vil modtage software-opdateringer via internettet, fremfor at skulle downloade dem til en USB-nøgle. På den måde sikrer vi, at din varmepumpe altid er i drift og med de nyeste funktioner.

Indstillinger i realtid:

Dine indstillinger og driftsdata i app’en vil foregå i realtid i forhold til de tidligere 5 minutters forsinkelse. Du vil også kunne tilgå historisk data uden forsinkelse.

Du kan genkende dig selv:

Alle dine indstillinger fra MyUpway vil følge med. Har du Premium abonnement vil dine indstillinger blive overført til myUplink indenfor 1 døgn. Du kan altså genkende dine egne indstillinger – det er kun nye farver og ikoner, du vil møde i brugerfladen.

Opgraderingen kan du helt selv foretage, og vi guider dig igennem skridt for skridt.

Sådan gør du:

 

Opgrader software

1. Opdater varmepumpens software

  • Klik på linket herunder for at downloade softwaren.
  • Gem softwaren på en USB-nøgle.
  • Installer softwaren i din varmepumpe. Sæt USB-nøglen i varmepumpen, og følg instruktionerne i displayet.
Opret en konto

2. Opret en myUplink-konto

  • Registrér kontoen med samme mailadresse som din eksisterende MyUpway-konto - eller log direkte ind på din eksisterende konto.
  • Svar ja til at overføre kontoen fra MyUpway. Når du logger ind første gang, overføres din varmepumpe automatisk til din nye konto.
Vejledning

3. Kom godt igang med myUplink

• Følg linket for at gå til vores vejledning. Bliv fortrolig med myUplink-appen og dens funktioner, og lær at navigere i den.

 

 

Jordvarmepumper er fortsat under udarbejdelse til myUplink, og man kan derfor opleve, at disse endnu ikke er forberedt til opgraderingen.

Spørgsmål/FAQ

Hvordan downloader jeg den nye software til myUplink?

Klik på linket til myUplink og gem det på en tom USB-nøgle. Klik på ”download software” i step 1, og gem software på den tomme USB-nøgle.

Hvordan finder jeg USB-indgangen på min varmepumpe?

Indsæt en lille skruetrækker i nederste venstre hjørne af dækslet og løsn forsigtigt dækslet. Indsæt USB-nøglen i USB-stikket på skærmen med kontaktoverfladerne opad.


USB-indgang på display

Hvordan opdaterer jeg systemets firmware?

1. Vælg menuen USB og klik OK

MyUplink menu


2. Vælg menuen ”update firmware” og klik OK

Opdater firmware


3. Vælg ”start updating”, hvis du ønsker at installere den firmware, som vises på dit display. Du bliver spurgt endnu en gang, om du ”virkelig ønsker at opdatere”, og hvis du klikker ”ja” nu, vil systemet gå i gang med at opdatere. Efter opdateringen er gjort, vil dit system reboote.

Start opdatering

Kvinde bruger smartphone

Har du andre spørgsmål?

myUplink er klar til at hjælpe dig, hvis du har yderligere spørgsmål til din opgradering fra MyUpway til myUplink. Skriv eller se vejledningen nederst på siden.

Læs mere om myUplink her